Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε. 
ΦόρουμΑρχικήLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

 

 Κανόνες Φόρουμ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
MASTERSLY
Administrator
Administrator
MASTERSLY


Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 19
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2013

Κανόνες Φόρουμ Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κανόνες Φόρουμ   Κανόνες Φόρουμ I_icon_minitimeΣαβ Ιουν 29, 2013 11:05 am

Μόνο Ελληνικά
Αυτό εδώ είναι ένα ελληνικό φόρουμ αν δεν αναφέρετε τίποτα άλλο σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος. Προσπαθήστε θα γράφετε μόνο ελληνικά.

Greeklish
Σε αυτό εδώ το φόρουμ απαγορεύονται τα Greeklish. Η τιμωρία για άτομα που γράφουν Greeklish είναι infraction με 5 πόντους για κάθε μήνυμα η απάντηση σε Greeklish. Αυτό σημαίνει οτι μετά από 4 μηνύματα η απαντήσεις με Greeklish μπαίνει αποκλεισμός για 1 μήνα. Απαγορεύονται οι αιτήσεις υποστήριξης γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) και τέτοιες δεν θα απαντιούνται.

Συμπεριφορά
Η συμπεριφορά σου προς άλλους χρήστες πρέπει να είναι με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Δείξε σεβασμό στο ότι το φόρουμ έχει παίκτες από διάφορες ηλικίες και με διαφορετικές γνώσεις παιχνιδιού. Για αυτόν τον λόγο δεν υπάρχουν ερωτήσεις που είναι "χαζές". Το μόνο μέρος στο οποίο επιτρέπονται οι προκλήσεις είναι το πολιτικό φόρουμ, και μόνο αν αυτές έχουν σχέση με το παιχνίδι. Οι προσβολές δεν επιτρέπονται σε κανένα φόρουμ των Φυλετικών Μαχών.

Τα μέλη δεν επιτρέπεται να παριστάνουν τους moderators. Η προσπάθεια να κάνεις τον moderator θα οδηγήσει σε προειδοποίηση. Μην δημιουργείτε "flames" και μην γράφετε θέματα που είναι προφανές ότι θα κλειδωθούν. Θέματα τύπου "Προτού κλειδωθεί το θέμα" απαγορεύονται.

Απαγορεύετε ο ερεθισμός των moderators και όλες οι προσπάθειες θα τιμωρούνται. Θέματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν διαμάχες μεταξύ μελών και φυλών απαγορεύονται επίσης και θα τιμωρούνται.

Μέλη που εν γνώση τους προσπαθούν να εμποδίσουν την κτίση ενός ενεργού φόρουμ θα αποκλείονται.

Θέματα
Επιτρέπονται μόνο οι απαντήσεις που ταιριάζουν το θέμα του θέματος. Αν δεν μπορείς δημοσιεύσεις μια σοβαρή απάντηση μην απαντήσεις. Αυτό ισχύει ιδικά απαντήσεις τύπου "lol" και "rofl". Για την αποφυγή μια απάντησης που ήδη έχει δοθεί σου προτείνουμε να διαβάσεις πρώτα όλο το θέμα πριν απαντήσεις.

Υπογραφή
Η υπογραφή σου δεν επιτρέπετε να είναι μεγαλύτερη από 80 εικονοστοιχεία (pixel), που είναι περίπου 3 - 4 γραμμές κείμενο. Δεν επιτρέπετε επίσης να είναι κουραστική για τα μάτια, να περιέχει πολλούς συνδέσμους και διαφημίσεις ασχέτως αν οι διαφημίσεις είναι απλό κείμενο ή σύνδεσμοι.

Φωτογραφίες
Επιτρέπεται η εμφάνιση φωτογραφιών χωρίς σχόλιο αν ταιριάζουν στο θέμα.
Οι φωτογραφίες έχουν περιορισμένο μέγεθος (500x500 pixel). Αν θέλεις να εμφανίσεις μεγαλύτερες φωτογραφίες μπορείς να τις ανεβάσεις κάπου αλλού ( π.χ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ) + ( π.χ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ) ( π.χ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ) ( π.χ. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] )και μετά να απλός να γράψεις τον σύνδεσμο.

Γλώσσα και γραμματική
Δεν επιτρέπετε ο σχολιασμός της γλώσσας και γραμματικής ενός άλλου παίκτη. Αν ή γλώσσα/γραμματική ενός παίκτη είναι τόσο λανθασμένη που δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφει επικοινώνησε με έναν moderator.

Επαναλαμβανόμενα θέματα
Πριν την δημιουργία ενός νέου θέματος σιγουρέψου ότι ήδη δεν υπάρχει ένα παρόμοιο.

Προσωπικά μηνύματα
Συνομιλίες, συζητήσεις και διαφωνίες μεταξύ δύο μελών πρέπει να γίνετε μέσω προσωπικών μηνυμάτων και όχι στο φόρουμ.

Παράπονα
Για την αναφορά μία παραβίασης χρησιμοποίησε το κέντρο υποστήριξης, όχι το φόρουμ και τα προσωπικά μηνύματα.

Συγγραφή στο σωστό φόρουμ
Τα θέματα πρέπει να γράφονται στο σωστό φόρουμ.
Σιγουρέψου ότι γράφεις στο σωστό φόρουμ προτού γράψεις ένα νέο θέμα.

Συγκεκριμένοι κανόνες
Κάποιες υποκατηγορίες έχουν δικούς τους κανόνες, σιγουρέψου ότι τους έχεις διαβάσει προτού γράψεις οτιδήποτε.

Σωστός τίτλος στα θέματα
Η επιλογή του τίτλου ενός θέματος πρέπει να περιγράφει το περιεχόμενο του. Τίτλοι με σκοπό τραβήγματος προσοχής και τίτλοι όπως "ερώτηση", "βοήθεια" και "lol" πρέπει να αποφεύγονται.

Διαφημίσεις
Θέματα που δημιουργούνται με σκοπό την διαφήμιση μίας άλλης σελίδας χωρίς την άδεια ενός admin απαγορεύονται.
Η απλή συζήτηση για άλλα παιχνίδια επιτρέπετε όσο δεν γράφονται σύνδεσμοι.

Ακραίο περιεχόμενο
Όλα τα θέματα που περιέχουν ακραίο πολιτικό, πορνογραφικό, θρησκευτικό ή άλλου είδους παράνομο υλικό απαγορεύονται ασχέτως αν είναι γραμμένα στο φόρουμ ή σε μορφή συνδέσμου σε μια άλλη σελίδα. Ρατσιστικά σχόλια είναι επίσης απαγορευμένα όπως και σχόλια που παροτρύνουν χρήστες σε παρανομίες.

Copyright
Απαγορεύετε η χρήση copyrighted υλικού στα θέματα του φόρουμ.

Τιμωρίες
Η πρώτη φορά που γίνεται κάποια παρανομία οδηγεί σε προειδοποίηση. Συνεχόμενες παρανομίες οδηγούν σε αποκλεισμό. Η δημιουργία δευτέρου λογαριασμού για αποφυγή αποκλεισμού τιμωρείται επίσης, σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμο αποκλεισμό από το παιχνίδι.

Οι moderators και administrators έχουν δικαίωμα να διαγράψουν και να κλείσουν θέματα. Ακολούθησε τις οδηγίες τους να να αποφύγεις περαιτέρω μέτρα. Η συζήτηση για την συμπεριφορά ενός moderator θα γίνεται μέσω του κέντρου υποστήριξης. Ακόμα και η συζήτηση για διαγραφή ή κλείδωμα θεμάτων θα γίνετε μέσο του συστήματος υποστήριξης. Αν είναι ένα ερώτημα που αφορά ένα μεγαλύτερο μέρος των χρηστών θα αναπτύσσεται στα "Γενικά" και χωρίς προκλήσεις και ερεθισμούς. Η συζήτηση ενάντια των μελών της ομάδας φυλετικών μαχών ή ενάντια αυτών εδώ των κανόνων θα οδηγήσει σε τιμωρία και τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό δημιουργία προβλημάτων θα διαγράφονται!

Αν ανακαλύψεις ότι ένα θέμα έχει διαγραφεί έγινε λόγο καλής αφορμής και η ιδέα ανασύνταξης του θέματος δεν προτείνετε.

Avatar
Το παρακάτω avatar και όλα τα avatar που του μοιάζουν ή δείχνουν κατά οποιονδήποτε τρόπο θέση εξουσίας στο παιχνίδι έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν μόνο Game Admins και Forum Moderators.
Αν βρεθεί απλός παίκτης με τέτοια avatar θα λαμβάνει 10 infraction points.

Λοιπά
Κρατάμε το δικαίωμα αποκλεισμού μελών ακόμα και αν δεν έχουν καταπατήσει αυτούς εδώ τους κανόνες.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Κανόνες Φόρουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Κανόνες στο Forum ! ! !

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: ΚΑΝΟΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ / FORUM RULES :: Κανόνες Φόρουμ-
Μετάβαση σε: